Naša priča

VOĆE IZ ZLATNE DOLINE

Mandarine i ostali agrumi koje beremo za vas dozrijevaju potpuno prirodno na stablu i poslije berbe nisu tretirani sa voskom te bilo kojim drugim fungicidom. Mandarine izravno idu u paket te u vrlo kratkom roku                                                                    od branja završe na vašem stolu... 

 Dostava na kućni prag #izvorniokus 


 

O nama

Mi smo obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo iz Opuzena koje uzgaja agrume na ekološki način.

Imamo tradiciju uzgajanja agruma već treću generaciju i osnovni nam je cilj ponuditi Vam naše domaće, zdrave i svježe proizvode kao proizvođač direktno.

Kada kupite i probate naše agrume i ostale proizvode sigurni smo da ćete vidjeti razliku i što znači pojesti svježe ubrani, ekološki uzgojen domaći proizvod.

Naša misija

Jeste li kada došli u neki trgovački centar i kupili voće koje je bilo umjetnog izgleda i kiselog okusa ? Ili ste došli u trgovinu da kupite kilogram ukusnog i zdravog voća, ali vam se cijena činila previsokom?

Naša misija je da kao proizvođač direktno ponudimo zdrave, svježe i ukusne eko plodove. Želimo našim kupcima isporučiti najvišu kvalitetu i svježinu po povoljnim cijenama, trudeći se maksimalno skratiti vrijeme od branja do konzumacije.